Élelmiszeripari liofilizáló
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
9 forgalmazó
Élelmiszeripari liofilizáló
A liofilizálás egy olyan élelmiszeripari folyamat, amely lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb ideig tartó tárolását és megőrzését. A folyamat során az ételt fagyasztják, majd alacsony nyomás és hő hatására a jég elpárolog. Ezután a szárított élelmiszer visszaállítása vízzel történik.Az élelmiszeripari liofilizálót széles körben használják az élelmiszer- és italiparban, valamint az orvosi és tudományos kutatásban is. A leggyakrabban liofilizá...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
A Holimex Kft-t 1990-ben alapította a Vekamaf Holland BV. Az alapító 1956-ban jött létre azzal a céllal, hogy elősegítse holland gépek és technológiák értékesít...
tovább
A PROCOMPAX Kft. fő célja a zöldségfeldolgozóipari gépek kereskedelme és szervizelése. Cégünk több éves tapasztalattal, szakértelemmel és prémium kategóriás gép...
tovább
Hitel pályázatokhoz műszaki tanácsadás komplett termelővonalak tervezése, telepítése,: a, Gyümölcsfeldolgozó vonalak: meggy, magozott meggy, cseresznye, egres,...
tovább
1
termék elérhető
Liofilizáló berendezések, hűtőberendezések telepítése, javítása, karbantartása, 24 órás szerviz ügyeleti szolgáltatás, teljes körű technikai támogatást minden f...
tovább
Cégünk a többi gasztronómiai céghez hasonlóan valamennyi konyhatechnológiai berendezést forgalmaz, üzembe helyez, és szervizel. Célunk, hogy maximálisan kielégí...
tovább
Vagy talán erre gondoltál?
Legnépszerűbb márkák
További Élelmiszeripari liofilizáló találatok
Élelmiszeripari liofilizáló
A liofilizálás egy olyan élelmiszeripari folyamat, amely lehetővé teszi az élelmiszerek hosszabb ideig tartó tárolását és megőrzését. A folyamat során az ételt fagyasztják, majd alacsony nyomás és hő hatására a jég elpárolog. Ezután a szárított élelmiszer visszaállítása vízzel történik.Az élelmiszeripari liofilizálót széles körben használják az élelmiszer- és italiparban, valamint az orvosi és tudományos kutatásban is. A leggyakrabban liofilizált élelmiszerek közé tartoznak a kávé, a gyümölcsök, a zöldségek, az édességek és a fűszerek.A különböző típusú élelmiszeripari liofilizálók árát nagyban befolyásolja a kapacitásuk és a funkcióik. Általában a kis méretű, asztali liofilizálók ára a 1000-2000 dolláros tartományban mozog, míg a nagyobb méretű ipari liofilizálók ára akár több százezer dollárra is rúghat.
Élelmiszeripari liofilizáló beszerzési útmutató
Gyorsabban megérkeznek az ajánlatok ha a következők is bekerülnek az ajánlatkérésbe: