Asztali fermentor
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
11 forgalmazó
Asztali fermentor
Az asztali fermentor egy olyan eszköz, amelyet a homebrewerek és az élelmiszeripari szakemberek használnak az ételek és italok erjesztésére. Az asztali fermentorok számos típusa létezik, és áruk jellemzően a 20-100 ezer forint között mozog. Az erjesztők lényegében olyan zárt tartályok, amelyekben a baktériumok és az élesztők a tápanyagokat fogyasztják és alkoholt vagy savakat termelnek. Az asztali fermentorok használatával az otthoni sör- és borf...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
A DONAU LAB Zürich 1963 óta képvisel Magyarországon olyan világszínvonalú cégeket, amelyek laboratóriumi és ipari eljárásokban alkalmazott analitikai, mérő, kon...
tovább
A Dialab Kft. fő feladatának tekinti a kórházi, diagnosztikai, egyetemi, kutatóintézeti és ipari laborok színvonalas ellátását. Fő tevékenységi köre: diagnoszti...
tovább
Az Amplicon Kft. a kutatás, a diagnosztika és a gyógyszeripar területén nyújt kimagasló megoldásokat. Gyakorlati kutatási és kereskedelmi tapasztalatunk révén k...
tovább
A Memmert világszínvonalú kamráinak és a Systec kompromisszum mentes autoklávjainak forgalmazása mellett egyéb készülékünkkel és laboratóriumi eszközeinkkel is...
tovább
Laboratóriumi készülékek, felszerelések, fogyóeszközök, analitikai műszerek forgalmazása, szervizelése és tanácsadás. Laboreszközök forgalmazosa Laboreszközök...
tovább
Hordozható, terepi, vízanalitikai műszerek, általános laboreszközök valamint biotechnológia, molekuláris és mikrobiológia műszerek széles választéka. Komplett l...
tovább
A Winterthur Medical Zrt. egy folyamatosan fejlődő, innovatív cég, amely az egészségügyi szakemberek orvostechnikai eszközökkel való ellátását tűzte ki célul sz...
tovább
Asztali fermentor
Az asztali fermentor egy olyan eszköz, amelyet a homebrewerek és az élelmiszeripari szakemberek használnak az ételek és italok erjesztésére. Az asztali fermentorok számos típusa létezik, és áruk jellemzően a 20-100 ezer forint között mozog. Az erjesztők lényegében olyan zárt tartályok, amelyekben a baktériumok és az élesztők a tápanyagokat fogyasztják és alkoholt vagy savakat termelnek. Az asztali fermentorok használatával az otthoni sör- és borfőzés, a kovászos kenyér és a savanyú káposzta készítése egyszerűbb és egységesebb eredményeket eredményez.