ISO 22000
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
26 forgalmazó
ISO 22000
Élelmiszerbiztonsági minőségirányítási rendszer, amelyet az ISO (International Organization for Standardization) 9000-es szabvány alapján dolgoztak ki. Tartalmazza a HAACP szabványt, amely önmagában nem tanúsítható, így az ISO 22000 széles körben elterjedt Magyarországon is. Célja, hogy az élelmiszerek minőségét javítsa és az esetleges kockázati tényezőket kizárja. Ezért szigorú követelményeket határoz meg az előállítási folyamat minden részére a...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
1
termék elérhető
A rendszer szabályozza az élelmiszer-biztonság irányítására vonatkozó követelményeket, fokozza a vevői megelégedettséget az élelmiszerbiztonsági veszélyek csökk...
tovább
ÉMI-TÜV SÜD - Válassza a biztonságot! Teremtsen értéket!Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. és a német TÜV SÜD AG veg...
tovább
1
termék elérhető
Az SGS a világ legkeresettebb tanúsító testülete az élelmiszer-biztonság terén! Így élelmiszer-biztonsági irányítási rendszerének tanúsítattása az SGS-sel segít...
tovább
1
termék elérhető
Az élelmiszerbiztonság szabályozása terén egyre több szabvány, helyi rendelkezés, kiskereskedelmi előírás létezik világszerte. Szükség mutatkozott egy olyan egy...
tovább
1
termék elérhető
Az élelmiszerbiztonsági hibák megelőzése és a jogszabályok betartásának értékelése hozzájárulhat a márka védelméhez. Az ISO 22000 szabványnak megfelelő élelmisz...
tovább
A VINÇOTTE a legrégebbi és legnagyobb brüsszeli központú Ellenőrző, Vizsgáló és Tanúsító Testület. Cégtörténete több mint 140 évre nyúlik vissza, mely időszak a...
tovább
További iso 22000 találatok
ISO 22000
Élelmiszerbiztonsági minőségirányítási rendszer, amelyet az ISO (International Organization for Standardization) 9000-es szabvány alapján dolgoztak ki. Tartalmazza a HAACP szabványt, amely önmagában nem tanúsítható, így az ISO 22000 széles körben elterjedt Magyarországon is. Célja, hogy az élelmiszerek minőségét javítsa és az esetleges kockázati tényezőket kizárja. Ezért szigorú követelményeket határoz meg az előállítási folyamat minden részére az alapanyagok beszerzésétől a fogyasztókhoz kerüléséig. Segítséget nyújt a vállalatoknak a megfelelő élelmiszerbiztonsági rendszer kialakításában, meghatározza a szükséges kommunikációs és vezetési irányelveket is.