Sörpasztőr
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
11 forgalmazó
Sörpasztőr
A sörpasztőrök olyan szeszipari gépek és berendezések, amelyeket a sörfőzdék és a szeszipari vállalkozások használnak a sörlé finomítására és pasztőrözésére. A pasztőrözés során a sörlét alacsony hőmérsékleten melegítik, majd hirtelen lehűtik, hogy elpusztítsák a káros mikroorganizmusokat, és meghosszabbítsák a sör eltarthatóságát.A sörpasztőrök célja, hogy a sörlé ízét és minőségét javítsák, valamint a termék higiéniai állapotát megőrizzék. Ez...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
1
termék elérhető
A sör biológiai stabilitásának javítása a sör pasztőrözésekor az egyik söreltarthatóság növelő módszer. A folyamatos üzemmódban működő, teljesen automatizált...
tovább
Borászati és pálinkafőző berendezések, komplett gyümölcsfeldolgozási technológiák tervezése, gyártása, kivitelezése a-z-ig.Irányított erjesztés felsőfokon:...
tovább
Kisüzemi élelmiszer-feldolgozáshoz kínálunk berendezéseket, tej, gyümölcs és zöldségfélék számára, már napi 50 liter (kg) mennyiségtől. A végtermékek lehetnek:...
tovább
Cégünk 1992-ben alakult. Eleinte sör és egyéb italipari palackozókat, palackmosókat és pasztörizáló berendezéseket kezdtünk gyártani, melyeket követett a szóda,...
tovább
Pet, illetve papírdobozos üdítőital gyártó gépek javítása.Tej, illetve sajtipari gépek karbantartása, szervizelése.Élelmiszeripari szerviztevékenységünk:töb...
tovább
Sörpasztőr
A sörpasztőrök olyan szeszipari gépek és berendezések, amelyeket a sörfőzdék és a szeszipari vállalkozások használnak a sörlé finomítására és pasztőrözésére. A pasztőrözés során a sörlét alacsony hőmérsékleten melegítik, majd hirtelen lehűtik, hogy elpusztítsák a káros mikroorganizmusokat, és meghosszabbítsák a sör eltarthatóságát.A sörpasztőrök célja, hogy a sörlé ízét és minőségét javítsák, valamint a termék higiéniai állapotát megőrizzék. Ezek a gépek segítenek eltávolítani a nem kívánt szerves anyagokat és mikroorganizmusokat, amelyek befolyásolhatják a sör minőségét és stabilitását. A pasztőrözés során a sör folyadékká változik, majd újra lehűtik, hogy megőrizzék az eredeti ízét és aromáját.A sörpasztőröket leggyakrabban a sörfőzdék, a nagyüzemi és a kisüzemi sörgyártók, valamint a szeszipari vállalkozások használják. Ezek a gépek a sör minőségének javítására és a tartósítási idő meghosszabbítására szolgálnak. A sörpasztőröknek különböző típusai vannak, amelyek eltérhetnek a kapacitástól, az automatizáltságtól és a különböző technológiai funkcióktól függően.Az egyedi sörpasztőrök ára változó, és több tényezőtől függ, mint például a gyártó, a kapacitás, a funkciók és a kiegészítő opciók.