Xylitol
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
8 forgalmazó
Xylitol
A xilitol (közismert nevén nyírfacukor) a xilóz nevű aldopentózból származtatható cukoralkohol, melyet az élelmiszeriparban édesítőszerként használnak. Természetes módon előfordul gyümölcsökben, zöldségekben, mindemellett pedig az emberi szervezet is termel xilitolt. Nagy mennyiségben való előállítása a hemicellulóz tartalmú növényi rostból történik. Tudományosan elismert tény, hogy a xilitol nem roncsolja a fogazatot, alapvető fogápolási készít...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
Cégünket 2005-ben alapítottuk meg és azóta sikeresen működtetjük. Vegyianyag keverékek A-tól Z-ig. A bejelentéstől a gyártásig, szállításig! Elsősorban speci...
tovább
Vállalatunk, a világ vezető vegyi anyag disztribútor cégének, a Brenntagnak magyarországi leányvállalata. A magyar piacokon 1991 óta képviseltetjük magunkat, fő...
tovább
Köszönöm érdeklődését!
Köszöntöm régi és leendő Ügyfeleinket!
Az Anilin Zrt-t 1952-ben alapították, akkor még Anilinfesték és Vegyianyagforgalmi Vállalat néve...
tovább
Cégünk, a DONAUCHEM Vegyianyag Kereskedelmi Kft. a nemzetközi DONAU CHEMIE-csoport tagja.A 170 éves múlttal rendelkező cégcsoport 3 ausztriai gyára minőségi...
tovább
A CSC Jäklekémia Hungária Kft. német tulajdonú, vegyi disztribúció területén jelentős tapasztalattal rendelkező cég. Tevékenységi területeink: vegyi alapanyagok...
tovább
1
termék elérhető
Xilitol, Xilit, wood sugar, birch sugar, füzfakéreg cukor CAS: 87-99-0 A xylitol tulajdonságai A xylitol a természetben leginkább a fűzfa kérgében előforduló 5...
tovább
Laboratóriumi finomvegyszerek Analitikai vegyszerek Molekulárbiológiai anyagok Thermo Fishervegyi alapanyagok, kozmetikai alapanyagok, háztartási vegyipari alap...
tovább
Vagy talán erre gondoltál?
Xylitol
A xilitol (közismert nevén nyírfacukor) a xilóz nevű aldopentózból származtatható cukoralkohol, melyet az élelmiszeriparban édesítőszerként használnak. Természetes módon előfordul gyümölcsökben, zöldségekben, mindemellett pedig az emberi szervezet is termel xilitolt. Nagy mennyiségben való előállítása a hemicellulóz tartalmú növényi rostból történik.
Tudományosan elismert tény, hogy a xilitol nem roncsolja a fogazatot, alapvető fogápolási készítmény már gyermekkortól kezdődően. A xilitol a fogazat mellett a felső légutakra is jótékony hatást gyakorol elpusztítva a torok és az orr nyálkahártyáján megtelepedő baktériumok nagy részét.