Nagykonyhai edények
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
35 forgalmazó
Nagykonyhai edények
A vendéglátó-ipari célra gyártott nagykonyhai edények főként méreteiket illetően különböznek a háztartásokban használt fazekaktól. A nagykonyhai edények esetében a biztonság is fontosabb: a nemzetközi szabvány szerint az edények fülének annyi súlyt kell elbírnia, mint az adott edény űrmértékének két és félszerese. A tartósság szintén lényeges szempont, hiszen a vendéglátó-ipari egységekben használt edények sokkal többször kerülnek a tűzhelyre, he...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
1994 -óta működő, magyar tulajdonú cégünk, európai és tengerentúli gyártók termékeit importálja a hazai vendéglátás piacára. Éttermi és konyhai fogyóeszköz kíná...
tovább
Cégünket azért alapítottuk, hogy évtizedes vendéglátóipari-, és kivitelezési tapasztalatunk legjavát nyújtsuk át Önnek. Szeretnénk, ha Ön a legszélesebb körű tá...
tovább
A Gasztrometál Zrt. 35 éve gyárt nagykonyhák és vendéglátó üzemek részére gépeket, berendezéseket. A teljes egészében magyar tulajdonban lévő részvénytársaság t...
tovább
Cégünk 2011-ben alakult RM Konyhatechnológia Kft. néven.
Szakemberek egy kis csoportja alkotja 22 éves szakmai múlttal. Célkitűzéseink közzé tartozik a magyar g...
tovább
Éttermek, szállodák, party-service szolgáltatók és közétkeztetők megbízható szállítója a Hunnia Kristály Kft.
A kínálat jó minőségű, tartós, strapabíró eszközök...
tovább
A Sanitech cég higiéniai termékeket és vendéglátóipari csomagolóeszközöket forgalmaz és rendszeres szállítással juttat el partnerei, felhasználói részére.Honlap...
tovább
Cégünk üveg, porcelán, ajándék áruk és egyéb konyhai kiegészítő termékeket forgalmazó nagykereskedés. Vevőkörünkben egyaránt megtalálhatók kiskereskedők és visz...
tovább
Vagy talán erre gondoltál?
További nagykonyhai edények találatok
Nagykonyhai edények
A vendéglátó-ipari célra gyártott nagykonyhai edények főként méreteiket illetően különböznek a háztartásokban használt fazekaktól. A nagykonyhai edények esetében a biztonság is fontosabb: a nemzetközi szabvány szerint az edények fülének annyi súlyt kell elbírnia, mint az adott edény űrmértékének két és félszerese. A tartósság szintén lényeges szempont, hiszen a vendéglátó-ipari egységekben használt edények sokkal többször kerülnek a tűzhelyre, hevítik fel, hűtik le, ejtik el őket, ütik neki valaminek vagy mossák el. A nagykonyhai edények szendvicstalpába több réteg vasreszeléket építenek, így az mágnesezhető, azaz ezek a lábasok indukciós tűzhelyeken is használhatók.