Csontfűrész
Beszerzel? Három ajánlatot begyűjtünk Neked gyorsan és ingyen!
33 forgalmazó
Csontfűrész
A csontfűrész egy húsipari eszköz, melynek segítségével a csontos húsok egyszerűen és gyorsan darabolhatók, ugyanis a konyhai eszköz nemcsak a húst, hanem a csontot is képes könnyedén átvágni. A csontos húsok mellett az eszköz szalonna, hal, sajttömbök és más élelmiszeripari termékek aprítására is alkalmas. Kézi csontfűrészek és csontfűrészgépek egyaránt léteznek. A kézi csontfűrészek fogantyúja műanyagból, a fűrészlap pedig rozsdamentes acélból...
tovább
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Köszönjük a választ, számunkra nagyon hasznos!
Fő tevékenységi körünk elsősorban vendéglátóipari létesítmények igény szerinti technológiai tervezése, a technológia megvalósításához szükséges import és hazai...
tovább
Cégünk a többi gasztronómiai céghez hasonlóan valamennyi konyhatechnológiai berendezést forgalmaz, üzembe helyez, és szervizel. Célunk, hogy maximálisan kielégí...
tovább
A Gasztrometál Zrt. 35 éve gyárt nagykonyhák és vendéglátóegységek részére gépeket, berendezéseket. A teljes egészében magyar tulajdonban lévő részvénytársaság...
tovább
Hűtéstechnikai, vendéglátóipari berendezések és gépek legszélesebb választéka.Kereskedelem: a saját gyártású termékek forgalmazása mellett a cég küldetésének te...
tovább
Cégünket azért alapítottuk, hogy évtizedes vendéglátóipari-, és kivitelezési tapasztalatunk legjavát nyújtsuk át Önnek. Szeretnénk, ha Ön a legszélesebb körű tá...
tovább
A DOMINOX HUNGARY KFT. vendéglátóipari gépek, berendezések és rozsdamentes bútorok értékesítésével foglalkozik. Kis létszámú csapatunk egy évtizedes tapasztalat...
tovább
SZOLGÁLTATÁSAINK:TERVEZÉSKONYHATECHNOLÓGIABEÜZEMELÉSBETANÍTÁSEGYEDI GYÁRTÁSSZERVÍZKARBANTARTÁSHÍVJON MINKET BIZALOMMAL!!!Cégünk 1996. szeptemb...
tovább
További csontfűrész találatok
Csontfűrész
A csontfűrész egy húsipari eszköz, melynek segítségével a csontos húsok egyszerűen és gyorsan darabolhatók, ugyanis a konyhai eszköz nemcsak a húst, hanem a csontot is képes könnyedén átvágni. A csontos húsok mellett az eszköz szalonna, hal, sajttömbök és más élelmiszeripari termékek aprítására is alkalmas. Kézi csontfűrészek és csontfűrészgépek egyaránt léteznek. A kézi csontfűrészek fogantyúja műanyagból, a fűrészlap pedig rozsdamentes acélból készül. A csontfűrészgépeket elsősorban éttermekben, húsboltokban, élelmiszerboltokban, nagykonyhákban használják, ezek vágási szélessége állítható, egyes típusok körfűrészlappal felszereltek.